3 NAJJEFTINIJE U SRBIJI: 100 kvadrata vikendice u banji za 7.500, celo imanje na 83 ara za 6.000, a evo i kuće za 3.500 evra

foto:Facebook/Printscreen/Prodaja kuća i placeva na selu

BEOGRAD – Pored nerazumno skupih kuća i stanova čija se cena po kvadratu kreće između 3.000 i 5.000 evra, u Srbiji postoji i čitavo tržište nekretnina gde se upravo za cenu tog jednog kvadrata kupuje celo domaćinstvo ili imanje.

U poslednja dva dana po grupama na Fejsbuku pojavile su se tri ponude od vlasnika, koji svoju nekretninu nude bez posrednika, a koje bi trenutno mogle da zavrede epitet trenutno najjeftinijih u Srbiji.

 

7.500 – Vlasnik je nudi kao banjsku vikendicu

Ovako vikendica izgleda unutra…

foto:Facebook/Printscreen/Prodaja kuća i placeva na selu

6.000 – 5 soba na sat i po od Beograda, svinjci, štala, radionica na 85 ari

foto:Facebook/Printscreen/Prodaja kuća i placeva na selu

3.500 – Kuća u opštini Čoka

foto:Facebook/Printscreen/Prodaja kuća i placeva na selu

Vlasnik se nije preterano potrudio oko opisa a u komentarima je zainteresovanima odgovorio da je cena 3.500 evra.Neki su odmah pitali i ima li ovo što je na placu dozvolu za rušenje.

Izvor: Kurir.rs/Facebook Prodaja kuća i placeva na selu

Related articles

ZA SUBVENCIONISANJE KUPOVINE ELEKTRIČNIH I HIBRIDNIH VOZILA 294 MILIONA DINARA

Ministarstvo zaštite životne sredine saopštilo je danas da je Vlada donela Uredbu o uslovima i načinu sprovođenja subvencionisane kupovine novih vozila na električni i hibridni pogon. Za nabavku mopeda i lakog tricikla predviđeno je da se dodeli subvencija u iznosu od 250 evra, a za motocikl, motocikl sa bočnim sedištem, težak tricikl, lak i težak četvorocikl […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *