Autobus pao s vijadukta NAJMANjE 45 MRTVIH PREŽIVELA SAMO DEVOJČICA (8) Strašna nesreća u Južnoj Africi

Najmanje 45 osoba poginulo je u saobraćajnoj nesreći u Južnoj Africi, kada je autobus udario u ogradu i pao preko mosta, saopštilo je danas južnoafričko Ministarstvo saobraćaja.

Foto: x/printscreen

U nesreći, koja se dogodila kod Mamatlakale, jedna osoba je teško povređena, a do nje je došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, zbog čega je autobus udario u ogradu mosta, preko koje se prevrnuo i pao na zemlju i zapalio se, prenosi Rojters.

Kako se navodi neka tela u autobusu su izgorela do neprepoznatljivosti, a neka su i dalje zaglavljena i rasuta u ruševini.JOHANESBURG: Osmogodišnja devojčica jedina je preživela u današnjoj nesreći u Južnoj Africi u kojoj je najmanje 45 ljudi poginulo kada je autobus pao sa mosta. Ona je sa teškim povredama odvezena u bolnicu, prenosi BBC. Autobus je udario u ogradu mosta, preko koje se prevrnuo i pao na zemlju i zapalio se, prenosi Rojters.

Kako se navodi neka tela u autobusu su izgorela do neprepoznatljivosti, a neka su i dalje zaglavljena i rasuta u ruševini.

 

Dnevnik

Related articles

Objavljene nove cene goriva: Ovoliko ćemo plaćati benzin

Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine objavilo je danas nove cene goriva. Kako je objavljeno, litar evrodizela će na pumpama koštati maksimalno 206 dinara, dok će benzin evropremijum BMB 95 najviše koštati 198 dinara za litar. Ove cene biće na snazi do sledećeg petka 26. aprila. Ako poredimo sa prethodnim iznosima, dizel je ostao na istoj […]

SRPSKI STRELCI SJAJNI U DORTMUNDU Vukašinovićeva srebrna, Vukojevićeva bronzana u trostavu

DORTMUND: Reprezentativci Srbije su na sjajan način stavili tačku na učešće na 36. ISAS kupu u Dortmundu. Poslednjeg dana seniorskog turnira naše takmičarke su osvojile dve medalje. Sanja Vukašinović je stigla do srebra, a Teodora Vukojević do bronze u gađanju malokalibarskom puškom iz trostava. U finale za muškarce plasirao se Lazar Kovačević i na kraju […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *