AVIOKOMPANIJA UKIDA VELIKI BROJ LINIJA Skoplje najveći gubitnik, a evo KAKO STOJI BEOGRAD

Skoplje, kao najveća baza kompanije Viz er u regionu, ovo leto će doživeti smanjenje ukupnog kapaciteta za 25,3 odsto u poređenju sa izvornim planom.

Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Kompanija je uklonila 1,4 miliona sedišta sa tržišta u bivšoj Jugoslaviji ove letnje sezone prema svom prvobitnom planu, budući da je niskotarifni prevoznik prizemljio 20 procenata svoje flote zbog inspekcije koja je utvrdila retku anomaliju pronađenu u metalnom prahu koji se koristi u proizvodnji specifične komponente motora, piše Ex-Yu Aviation News.

Aviokompanija je smanjila broj letova u regionu tokom leta, koje počinje 31. marta i traje do 26. oktobra, za 22,3 odsto u odnosu na prvotni plan, dok je kapacitet smanjen za 31,5 odsto.

Rezovi u Viz eru doveli su do toga da je makedonsko tržište ove godine izgubilo poziciju drugog najbrže rastućeg tržišta u Evropi. Rezova će biti i u Ohridu, koji će izgubiti 48,3 procenata kapaciteta ove kompanije.

Beograd će takođe biti pogođen smanjenjem mreže ovog prevoznika, pri čemu će smanjiti 22,4 odsto kapaciteta u poređenju sa prošlim letom i 35 procenata u odnosu na ono što je niskobudžetni prevoznik najpre planirao.

 

 

Dnevnik.rs, Ex-Yu Aviation News

Related articles

EVO ZAŠTO DECA TREBA DA IMAJU KUĆNOG LJUBIMCA: Devojčica i njena maca su najbolje drugarice, šok je šta sve rade zajedno

Kažu da je ljubav kućnog ljubimca prema vlasniku nesebična i nemerljiva, a kada se spoji sa nevinom dečijom dušom dobijamo tandem iz snova kao što su ova devojčica i njena maca. Iako je posedovanje ljubimca jedno od najlepših iskustava, isto tako je velika i odgovornost. Ljubitelji mačaka znaju koliko su ove životinje ljupke i koliko mogu da se vežu za vlasnike, pogotovo […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *