33 °C Belgrade, RS
3 jula, 2022

DA LI STE VIDELI ANJUŠKU: Nestao pas u Malom Mokrom Lugu

Anjuška, mešanka srednjeg rasta uplašila se oluje i grmljavine 30.maja i od straha pobegla iz dvorišta u Malom Mokrom lugu.

Od tada tužni vlasnici tragaju za njom.

 

Poslednji put je viđena oko Bosanske/Kosmajske ulice, pijace, Šljukine pumpe, NIS-ove pumpe u Malom Mokrom Lugu…

Vlasnici mole da je onaj ko je pronađe zadrži i pozove ih na broj 0638708390.

Pronalazaču sledi nagrada.

Mešanka je srednjeg rasta, žućkasto sive boje i imala je na sebi crno roze ogrlicu sa srcima.

Related articles

Photo Vecteezy

Deca u SRBIJI su poludela za ovom IGRAČKOM : Hagi Vagi je ZABRINUO mnoge roditelje, a sve zbog pesmice od koje se ledi KRV u žilama!

Hagi Vagi je za kratko vreme postao veoma popularna plišana igračka među vrtićkom decom Plišana igračka se u prodaji može naći i u roze i u plavoj boji, pa je omiljena i među dečacima i devojčicama. Na prvi pogled Hagi Vagi deluje potpuno bezopasno, sve dok ne otkrije svoje oštre zube. Naime, Hagi je izvorno […]

PRE NEGO ŠTO JE POSTALA SIMBOL ZAGAĐENJA I DEPONIJE BILA JE MESTO POKRETANJA TOČKA ISTORIJE: Znate li koje blago skriva Vinča?

Vinča je mnogima asocijacija samo na predgrađe Beograda, Institut, deponiju i zagađen vazduh. Ali Vinčaa je, pre svega i milenijumima pre toga – blago! Istinsko, arheološko blago koje nam pokazuje da su ovde, na našim prostorima, pre 7.000 godina živeli ljudi koji su civilizaciju pokrenuli u progres. Ali to blago tek treba da sredimo i […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.