GODINAMA BROJITE KALORIJE ALI VAGA JOŠ POKAZUJE PLUS?! Evo kako da vas mršavljenje ne stresira a efekat bude vidljiv!

Sve internet dijete već znamo napamet, sve narodske savete za gubljenje kilograma smo probali najmanje jednom. Godinama se većini koji kubure s kilogramima brojka na vagi posle serija izgladnjivanja iznova vraća na istu cifru ili čak dodatno raste. Nutricionisti koji, skoro svi do jednog, viču ako zgrešite i dodatno pritiskom stresiraju, su trend kojem ne želi baš svako da se prikloni a ne može ni da priušti.

Ali rešenje nam je sve vreme bilo na dohvat ruke. A propust u procesu mršavljenja očigledan.

Nijedna dijeta nije univerzalna. Svaki metabolički sat u pojedincu otkucava malo drugačije i zato nije ni čudo što nema istog učinka jednog režima ishrane kod svih.

Svako mora da oslušne svoj organizam i ponudi mu rešenje koje će za zdravlje i kondiciju i stanje na vagi biti blagotvorno.

Nema čarobnog recepta za mršavljenje koji će biti jednak za sve. Nisu godinama prikupljani kilogrami svakom doneli iste propratne hronične boljke niti svako ima isti dnevni ritam. Zato je jedini spas u suočavanju sa svime što organizmu otežava da radi i jelovniku koji će biti prilagođen posebnim potrebama, navikama i obavezama pojedinca.

http://

Ključ je u individualnom pristupu skidanju težine

Kada odluči da skine kilograme i promeni loše navike, većina ljudi se usredsredi na pravilan izbor vrste i količine hrane, kao i uključivanje fizičke aktivnosti. Ali suština kontrole težine uključuje razumevanje misli, stavova, ponašanja i navika koje mogu ometati sprovođenje i održavanje procesa mršavljenja.

Samo kompletno sagledavanje navika, stanja organizma i individualni program mršavljenja nadziran od  stručnjaka uz stalnu pomoć i podršku mogu dati trajne željene rezultate.

Struktura program okupio je stručnjake iz različitih medicinskih oblasti sa zajedničkim ciljem- zdravo, održivo mršavljenje, bez gladovanja i jo-jo efekata. Menjanje navika, uz praćenje stručnjaka, bez presije, povišenih tonova, griže savesti i nametanja ritma koji je u nesaglasju sa dnevnim obavezama pojedinca.

Tim Struktura centra sa 20 godina iskustva koji okuplja psihologe, hirurge, nutricioniste, endokrinologe, trenere svestan je da je to jedini način i recept da se svako u procesu skidanja težine oseća bolje, lepše i zadovoljnije, a ceo proces prilagodi sebi.

 

Podrška u procesu mršavljenja i u održavanju težine je rešenje

Većina se posle postizanja željene težine suočava sa izazovom održavanja kilaže. Jo-jo efekat se ne dešava samo zato što promena ponašanja u životnom stilu nije sprovedena u potpunosti, već se mogu javiti i brojni hormonski uticaji. Zato je važno kontinuirano pratiti težinu, unos hrane i fizičku aktivnost.

 

Tim Struktura centra daje šansu svakome da razume balansiranje energije unete hranom i energije potrošene kroz fizičke aktivnosti, kao i da je potrebno vreme da novo ponašanje pređe u trajnu naviku. Dugoročna podrška posle sticanja željene težine čeka svakog  novog člana Struktura porodice. Savet, konsultacije, procena psihofizičkog stanja, potrebne podrške i tim lekara čekaju vas u centru Beograda.

Ne ustručavajte se. Odgovori na sve nedoumice i najbolje i najlakše rešenje za skidanje vaše telesne težine čekaju da pozovete i zatražite ih!

 

Related articles

NOVINE U DIGITALIZACIJI SRPSKE POLJOPRIVREDE OD 2022 : Stižu brže isplate IPARD podsticaja i moderni elektronski sistemi

Omogućavanje avansnog plaćanja i ubrzanje odobravanja podsticaja za IPARD korisnike, uvođenje softverskog rešenja eAgrar i uspostavljanje sistema za kontrolu plaćanja u poljoprivredi i ruralnom razvoju u skladu sa propisima EU, neke su od ključnih izmena predviđenih izmenama i dopunama Zakona o poljoprivredi i ruralnom razvoju koje je usvojila Vlada Srbije. Pomenuti sistemi uvode se sa […]

Photo Vecteezy

TRGOVCIMA SE VIŠE ISPLATI DA BACE HRANU NEGO DA JE POKLONE

Hrana je u proseku, u celom svetu, skuplja osam odsto nego pre godinu dana. Svetska organizacija za hranu upozorava da će zbog poremećaja koje izaziva rat u Ukrajini i rasta cena žitarica, osnovne životne namirnice biti još skuplje i da vreme jeftine hrane prolazi. Uprkos svemu tome, hrana se baca. U Srbiji na deponijama godišnje završi […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *