HUMANITARNA TRKA ZA DECU BEZ RODITELjSKOG STARANjA Zajedničkim snagama za dečiji osmeh

Humanitarna „VPŠ Novosadska trka – trčim za dečiji osmeh” biće održana u subotu od 10 časova u Kameničkom parku.

Foto: dnevnik.rs

Manifestaciju, već deseti put, organizuju Atletski klub „Apatin” i Visoka poslovna škola strukovnih studija iz Novog Sada, a cilj je prikupljanje novca i odeće, obuće, igračaka, slatkiša i drugih stvari za decu bez roditeljskog staranja. Prijave za sve trke otvorene su još danas do 10 časova na portalu „Trka”, dok je rok za uplatu koatizacije istog dana ali do 15 časova.

Novac će biti prikupljan u okviru koatizacije, dok je stvari moguće doneti u Prijemni centar organizatora u Kameničkom parku, na dan trke, u 9 sati.

Deca će trčati na stazama od 100 do 800 metara, dok će se odrasli nadmetati na deonicama od četiri i deset kilometara. Iznos koatizacije za dečije trke je 500 dinara, a za odrasle 2.000 dinara.

Related articles

Photo Vecteezy

GASNA KRIZA PRETNJA INDUSTRIJI: Kad počne grejna sezona biće restrikcija

„Severnim tokom“, koji je za Evropu sada ključni gasovod, stiže 60 odsto manje gasa, a tek sledi njegov remont koji će u potpunosti prekinuti isporuku gasa od 11. do 21. jula. Ne nazire se kraj energetske krize koju je sve teže kontrolisati. Članice Evropske unije prema planovima za vanrednu energetsku situaciju, građane pozivaju na rigoroznu štednju, a idustrijske potrošače […]

OZELENjAVANjE Na Bulevaru Mihajla Pupina sadi se 38 brestova, u Kameničkom parku 10 crnih borova

Drvored na Bulevaru Mihajla Pupina biće dopunjen sa 38 sadnica bresta, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća „Gradsko zelenilo“. Kako se navodi, brestovi će biti posađeni na upražnjenim mestima i umesto oštećenih i bolesnih stabala u drvoredu. Ulmus resista „New Horizon“- vrsta bresta je nastala ukrštanjem japanskog i sibirskog bresta. Vrlo je otporan na bolesti, […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *