JKP „ČISTOĆA” ORGANIZUJE PROLEĆNO ČIŠĆENjE GRADA Besplatno uklanjanje kabastog otpada do 25. maja

Javno komunalno preduzeće „Čistoća” od 4. marta pa do 25. maja sprovodiće besplatnu prolećnu akciju uklanjanja kabastog otpada po mesnim zajednicama u Novom Sadu, kada će u okviru svake biti postavljeni kontejneri od pet kubnih metara.

Foto: promo

Akcija će se odvijati u ciklusima od po dva dana, a prvi će trajati od 4. do 6. marta u Mesnoj zajednici „Dunav” – kod kula na Beogradskom keju i na uglu Žarka Vasiljevića i Stevana Milovanova, u Mesnoj zajednici „Žitni trg” u Braće Jovandić iza broja 5 i na uglu Vojvode Šupljikca i Đurđa Brankovića, kao i u Mesnoj zajednici „Stari grad”, na uglu ulica Vojvode Putnika i Ive Lole Ribara i na uglu Ilije Ognjanovića i Modene.

Od 6. od 8. marta kontejneri za kabasti otpad biće u Mesnoj zajednici „Prva vojvođanska brigada”, u Radničkoj 17-19 i Vase Stajića 20, u Mesnoj zajednici „Boško Buha” u Fruškogorskoj 6 i Ravaničkoj 1, kao i u Mesnoj zajednici „Liman” u Fruškogorskoj 21 i Veljka Petrovića u blizini škole „Jovan Popović”, pored zgrada broj 6 i 8.

Za kraj sledeće nedelje, akcija će se sprovoditi od 8. do 10. marta u Mesnoj zajednici „Sonja Marinković” na Trgu Ferenca Fehera, u Polita Desančića, Platonovoj, Jovana Đorđevića, kod ulaza sa Trga Ferenca Fehera 6 i Radničke, Stevana Musića, Maksima Gorkog, ulaza iz Radničke 51, zatim u Mesnoj Zajednici „Vera Pavlović” na ugalu ulica Alekse Šantić i Vere Pavlović i uglu Puškinove i Tolstojeve, kao i u Mesnoj zajednici „Liman III” kod Šekspirove 20 i Balzakove 37.

Dodatne informacije mogu se pronaći na sajtu „Gradske čistoće” www.cistoca.rs.

Related articles

Najboljim kraljevačkim studentima po 200.000 godišnje – u toku Konkurs za dodelu stipendija

Za finansiranje svojih studenata koji tokom školske 2023/2024. godine postignu najbolje rezultate tokom studiranja odnosno ispune uslove propisane Konkursom, i ove godine, Grad Kraljevo je obezbedio sredstva. „Promenili smo iznos sredstava tako da smo opredelili čak 20.000 dinara mesečne stipendije za 50 najboljih studenata sa teritorije grada Kraljeva. Taj iznos se isplaćuje svakog meseca u […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *