JOŠ JEDAN POŽAR U NOVOM PAZARU Plamen guta kuću, CRNI DIM OBAVIO GRAD

Pošto su noćas gasili požar na kući u centru grada, pazarski vatrogasci ponovo su na terenu.

U Novom Pazaru rano jutros izbio je još jedan požar. Požar je izbio u 7.05 časova u porodičnom domaćinstvu u Biserovačkoj ulici, u naselju Bukreš.

Kako javlja Sandžak Danas povređenih nema, a nekoliko osoba je zatražilo medicinsku pomoć usled udisanja dima.

Foto: Youtube Printscreen

Na lice mesta stigle su dve ekipe hitne pomoći koje pružaju neophodnu asistenciju.

Vatrogasne ekipe, koje trenutno broje tri kamiona, uspešno su lokalizovale požar, sprečavajući njegovo dalje širenje. Materijalna šteta je, nažalost, značajna, ali zahvaljujući pravovremenoj akciji, nije došlo do većih posledica po ljudske živote.

Policija i ekipe EPS-a su takođe prisutne na terenu i obavljaju neophodne istrage kako bi utvrdila uzroke požara.

Podsetimo, u centru Novog Pazara u Staroj čaršiji nešto oko jedan sat posle ponoći došlo je do požara na kući, a vatra se brzo proširila i na susedne objekte. Kako je potvrđeno Tanjugu u novopazarskoj opštoj bolnici, hospitalizovan je stariji muškarac i on se nalazi u teškom zdravstvenom stanju.

 

 

Dnevnik, Sandžak Danas

Related articles

Foto-ilustracija: Pixabay

REGIONALNA MREŽA EKOLOŠKIH ORGANIZACIJA U ORGANIZACIJI WWF ADRIA POSETILA BRISEL

Svih šest država Zapadnog Balkana pokazalo je ograničen napredak u usklađivanju sa ekološkim politikama EU, zaključak je izveštaja o napretku u pristupanju EU, objavljenog prošlog meseca u okviru novog paketa proširenja za Zapadni Balkan i Tursku. U izveštaju se navodi i da postojeće politike i nivoi ulaganja nisu bili dovoljni za rešavanje nagomilanih ekoloških problema, koji direktno […]

Srpski kalcit među najčistijim na svetu, u planu pozicioniranje Srbije kao vodećeg regionalnog izvoznika

Srbija je, srazmerno svojoj veličini, veoma bogata mineralnim sirovinama, uključujući i onima koje Evropska unija prepoznaje kao kritične za privredni razvoj, poput kalcita, saopštilo je Ministarstvo rudarstva i energetike. Ministarstvo je ukazalo na značaj i upotrebnu vrednost ovog minerala, pogotovo na njegove ekološke karakteristike, imajući u vidu da se ovaj mineral upravo koristi, između ostalog, […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *