Milanu se u Grčkoj pokvario auto, a zbog onoga što je Bojan uradio, cela zemlja aplaudira: „Srećan sam što i dalje u Srbiji postoje dobri, čestiti i iskreni ljudi“

Na muci se poznaju dobri ljudi, koji čak i kada su na godišnjem odmoru, neće propustiti priliku da pomognu onima kojima je pomoć potrebna. Upravo to je pokazao primer mladića iz Lazarevca, Bojana koji nije puno razmišljao kada je čuo da je Milanu iz Beograda potrebna pomoć tokom letovanja u Grčkoj.

Unutar Fejbuk grupe „Grčka info“ juče je objavljen post koje je mnoge raznežio i dirnuo, a tiče se naših ljudi. Naime, tokom letovanja u Pefkohoriju Milanu se pokvario automobil, nakon čega je pomoć potražio unutar ove grčke grupe. Nije prošlo puno vremena kada mu se obratila Bojanova supruga, rečima da će njen suprug da mu zameni deo, samo da nabave potrebni alat, iako se nalazio u susednom mestu.

Foto: Screenshot/Facebook

Ono što je ipak najviše oduševilo sve jeste činjenica da svoj rad nije naplatio. Upravo zato, Milanova poruka zahvalnosti postala je pravi viral na društvenim mrežama:

Grčka Info i dobri ljudi…

Imao sam veliki problem sa autom – blokirao mi je menjač. Postavio sam post ovde u ovoj grupi, napisao o čemu se radi i u veoma kratkom roku mi se javi Biljana Martinović (koja je član ove grupe) supruga auto mehaničara Bojana iz Lazarevca i kaže da on može da mi reši problem, samo da obezbedim alat.

Deo zamenjen čim je došao u Grčku

Čim mi je stigao deo iz Srbije, poslao sam Biljani poruku. NJen suprug Bojan je sa sinom Ognjenom došao u Pefkohori iz Haniotija u roku od odmah, sa osmehom na licu i voljan da mi odmah zameni deo. Sve je bilo gotovo za nepuna 2 sata! Bojan nije hteo da mi naplati NIŠTA!

Kaže da mu je bila želja da pomogne čoveku u nevolji, naši smo! Srećan sam što i dalje u Srbiji postoje dobri, čestiti i iskreni ljudi!!! Zahvalan sam grupi Grčka info što sam zahvlajujući njima lako rešio problem. Zadovoljan sam što sada bezbrižno mogu da se vratim kući sa porodicom. Zbog ovoga sam stekao jedno novo prijateljstvo. Posle svega, sa porodicom Martinović smo proveli lepe zajedničke trenutke.“, napisao je on unutar objave koja je oduševila sve članove ove fejsbuk grupe.

Izvor: Dnevnik.rs

Related articles

SRBIJA UŠTEDELA 171 MILION EVRA ZAHVALJUJUĆI VETROELEKTRANAMA

Srbija je u periodu od avgusta prošle do kraja jula ove godine zahvaljujući vetroelektranama uštedela 171 milion evra, otkrio je za portal Klima101 Marijan Rančić, direktor razvoja poslovanja u kompaniji New Energy Solutions. Pitanje stabilnosti energetskog sistema postalo je posebno aktuelno tokom zimskih meseci 2021/22. kada se naša zemlja suočavala sa smanjenim kapacitetom rada termoelektrana na ugalj […]

NUDI KUĆU I PLAC U ZAMENU ZA AUTOMOBIL: Daje i sve stvari, cena nije fiksna! Ponuda završila na polovnjacima

Jedan čovek nudi plac i kuću u Mačvi u zamenu za automobil. Na oglasima za oglašavanje nekretnina na Fejsbuku jedan čovek u Mačvi nudi kuću i plac, blizu vode u zamenu za automobil! Oglas se pojavio na jednoj od Fejsbuk grupa na kojima obični ljudi lično nude svoje nekretnine, bez posrednika, kako bi cena bila povoljnija i za kupca […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *