MOMAK I DEVOJKA ZAJEDNO U VOJSKU Stevan i Sandra slavlje prave KAD SE VRATE (FOTO)

Sandra Lazić (22) i Stevan Ašić (23) iz Stragara nadomak Kragujevca, donelu su odluku da zajedno odu u Valjevo i to na, ni manje ni više, nego dobrovoljno odsluženje vojnog roka.

Foto: instagram/printscreen

Ovaj mladi par je već šest godina u ljubavnoj vezi i odluku da zajedno obuku vojničku uniformu doneli su bez mnogo razmišljanja.

„Zajedno su otišli jer im je to bila želja. Moja ćerka je završila saobraćajnu školu kao i njen dečko Stevan i planirala je da bude policajka. Upisala je Mašinski fakultet u Kragujevcu, ali se tu nije „pronašla“ i evo, otišla je u vojnike. Ima želju da bude profesionalni vojnik“, kaže Sandrina majka Marijana.

Pod utiskom oproštaja sa ćerkom i njenim dečkom Marijana kaže da ispraćaj nisu pravili jer Sandra nije želela.

„Kažu, slaviće kad se vrate sa odsluženja vojnog roka“, dodaje Mirjana.

Svi u Stragarima su ponosni na svoje mlade meštane i imaju samo reči hvale za oboje.

„To su mnogo dobro deca i svaka ima čast! Da je više takve omladine kao što su njih dvoje! Neka im vojnički dani brzo prođu, pa onda i svadbu da prave kad se vrate“, poželeo im je jedan Stragarac.

Rođaka mladog para Slađa Ćatić kaže da je oproštaj sa njima bio emotivan za sve.

„Plakali smo ceo dan! Istovremeno, i od ponosa i sreće, ali, eto, i žao nam je što odoše. Svi su ih podržali jer je to danas odluka vredna poštovanja“, kaže Slađa.

Telegraf

Related articles

Photo Vecteezy

POZIV NA PANEL DISKUSIJU – ENERGETSKA TRANSFORMACIJA I COP28

Centar za unapređenje životne sredine organizuje panel diskusiju Energetska transformacija i COP28, u skladu sa aktuelnim dešavanjima i  najznačajnijim klimatskim samitom COP28 u Dubaiju. Ove godine, konferencija nosi poseban značaj, jer se obeležava pet godina od postavljanja ciljeva u okviru Pariskog sporazuma – a rezultati su zabrinjavajući. Ukoliko se nastavi trenutnim tempom, rast prosečne globalne temperature mogao bi dostići […]

Photo Vecteezy

Prozori kao solarni paneli

Solarna energija, u trenutku velike energetske krize, postaje jedan od glavnih izvora sigurne, ekološki čiste i besplatne energije. Zato i nije čudno što tehnologija izrade solarnih panela veoma brzo napreduje donoseći velike promene u ovoj oblasti. Na tržištu se pored svima poznatih solarnih panela, mogu naći i solarni crepovi i šindre, a kako se čini, uskoro će […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *