ODMOR ZA DUŠU I TELO OD A DO Š: Etno selo Azbuka, raj nadomak Loznice

Etno selo Azbuka smešteno je u Tršiću, nadomak Loznice. Osmišljeno u duhu srpske tradicije, Azbuka neguje i slavi sećanje na Vuka Karadžića, reformatora srpskog jezika.
Tršić je još od davnina bio obavezan izlet za školarce, a danas može mnogo toga da ponudi svima koji su zainteresovani da posete savršeno mesto za predah i odmor u prirodi, odsednu u tradicionalnim srpskim brvnarama i uživaju u ukusnoj srpskoj hrani ovoga kraja.


Drveni bungalovi čekaju na vas
Savršeno uklopljeni u okruženje, izrađeni od potpuno prirodnih materijala, stare cigle i biber crepa, bungalovi su autentičan smeštaj za boravak u prirodi i izolaciju od gradske buke.
Etno kompleks „Azbuka“ u ponudi ima 6 bungalova za smeštaj svojih gostiju. Svaka kućica može da smesti do 4 osobe i opremljena je kompletnim dnevnim boravkom, mini-barom, sobom za spavanje i kupatilom i malom verandom sa koje se pruža prelep pogled.

Bungalovi u etno selu Azbuka

Otvoreni bazen za vrele letnje dane
U sklopu etno sela „Azbuka“ gostima je na raspolaganju veliki bazen i bazen za decu, koji su rezervisani za goste smeštene u bungalovima.


Za najmlađe tu je i dečije igralište, tako da deci ovde nikada nije dosadno. „Azbuka“ ima u planu da nastavi da se razvija, tako da uskoro možemo da očekujemo sportske terene i da deo etno sela postane avantura park za sve uzraste.

Sadržaji za decu
Boravak u svakom selu nezamisliv je bez domaćih životinja. Najmlađi se u domaćinstvu etno sela Azbuka mogu upoznati sa stadom Romanovski ovaca i ovnom Dobrišom, a kao poseban vid razonode za decu, u ponudi je druženje i časovi jahanja naših lipicanera Lele i Manga, kao i ponija Ane, Maze i Baće.

Nema dobrog odmora bez odlične hrane
Hrana u „Azbuci“ je lokalna, domaća i tradicionalna. Domaćini sa ponosom nude gostima najkvalitetnije organske domaće proizvode. Za svaku preporuku su proizvodi od mesa mangulice koje su gajene u prirodnom okruženju. Nemojte propustiti da probate kulen, pršut, slaninu i kobasicu.

Ukoliko želite da provedete vikend, odmor ili da organizujete druženje za vaše zaposlene u ovom prelepom etno selu, detaljne informacije, uključujući i cene, možete naći na sajtu etno sela Azbuka.

Related articles

U grčkoj se pojavila se i najopasnija – ljubičasta meduza! Ovo morate da uradite ako vas ožare!

Prvenstveno osetimo simptome ujeda meduze, pa ih tek onda ugledamo. Najčešći simptomi su žarenje, peckanje i svrab. Grčki opservatorijum za biodiverzitet (biološku raznovrsnost živih bića) objavio je mapu koja prikazuje područja i plaže na kojima ima meduza. Mapa se konstantno ažurira, a i korisnici mogu da dopune listu plaža na kojima su videli meduze. Kada vas […]

PLANINA SA 18 LEDNIKA: Upoznajte gorske oči Durmitora

Retki su oni, pa makar bili i Crnogorci, koji su posetili svako od veličanstvenih 18. Jezera Durmitora, poznatija kao “gorske oči”, privlače brojne turiste, a večiti su izazov i za stanovnike Crne Gore . Najveće i najatraktivnije je Crno jezero. Veličanstvenosti pejzaža doprinose, pored lepote jezerskog basena i blistave vodene površine, prostrani šumski predeo koji […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.