OLUJNI VETAR TESTIRA SOLARNU TEHNOLOGIJU: CEEFOR IZDRŽAO IZAZOV

Olujni vetar koji je juče lomio stabla i krovove, odneo je i nekoliko solarnih elektrana u našoj zemlji. Polomljeni i uništeni solarni paneli, rasuti kablovi i iskrivljene konstrukcije, prizor je koji su jutros mnogi videli.

I dok tek predstoji izračunavanje materijalne štete, solarne elektrane koje su projektovali inženjeri kompanije CEEFOR nisu pretrpele nikakva oštećenja. Zahvaljujući detaljnim i dobrim statičkim proračunima, elektrane na zemlji i na krovu koje je projektovao stručni tim kompanije CEEFOR nisu oštećene u jučerašnjem nevremenu, a ni u bilo kojim drugim vremenskim uslovima.

Kompanija CEEFOR više od decenije uspešno posluje u oblasti razvoja održivih projekata i energetske efikasnosti u regionu Balkana, a svojim klijentima nudi konsultantske i projektanske usluge u oblasti obnovljivih izvora energije. Stručni tim kompanije spreman je da odgovori na sve zahteve klijenata i odgovori na sva pitanja.

Izvor: Energetski portal

Related articles

DžUBOKS SVOJEVREMENO BIO POSEBNA ATRAKCIJA Čarobna kutija svira

ZRENjANIN: Posebnu atrakciju u gradu na Begeju šezdesetih godina prošlog veka predstavljao je džuboks, podsetio je Narodni muzej Zrenjanin i na svom Fejsbuk profilu podelio tekst o tome. Članak je objavljen u lokalnim novinama pre tačno 62 godine, 24. februara 1962. Uz naslov „Čarobna kutija svira”, u tekstu piše da je drugi muzički automat džuboks […]

130 GODINA OD ROĐENjA JOVANA JOCE DIVILDA Lovačka strast preživela suprugu, ali nije politiku

Ove zime navršilo se 130 godina od rođenja Jovana Joce Divilda, najznačajnije figure vojvođanskog lovstva do Drugog svetskog rata. Ovo je priča o izuzetnom lovnom radniku, koji je, iako najzaslužniji za mnoge pozitivne stvari  u lovstvu, spletom nesrećnih okolnosti i ružnim, besmislenim uplitanjem politike, poslednjih 17 godina života ostao bez svoje najveće ljubavi i strasti […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *