POČEO KONKURS U VOJVODINI: Pokrajinski sekretarijat dodeljuje 50 miliona dinara za projekte zaštite životne sredine

Photo vecteezy

Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine raspisao je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava iz budžeta Autonomne Pokrajine Vojvodine u 2022. godini za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti zaštite životne sredine, stoji u tekstu konkursa.

Cilj javnog poziva je podrška jedinicama lokalne samouprave na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine i dodela sredstava za realizaciju projekata prevencije nelegalnog odlaganja otpada, uklanjanje divljih deponija i sanacija degradiranih površina, koji obuhvataju i aktivnosti sa ciljem sprečavanja nelegalnog deponovanja i prevenciju nastajanja novih divljih deponija na teritoriji Vojvodine.

Ukupan iznos planiranih sredstava za dodelu po ovom javnom konkursu je 50 miliona dinara.

Pravo učešća na javnom konkursu imaju jedinice lokalne samouprave na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.

Više o konkursu saznajte OVDE.

Prijavni formular preuzmite OVDE.

 

 

Izvor: Energetski portal

Related articles

Marina Almaj, iz Petrovaradina, je među retkima u Srbiji koji od mahovine mogu da naprave ceo ekosistem: Njena dela prepoznalo i Ministarstvo privrede (FOTO)

Marina Almaj, master inženjer menadžmenta, uspela je da iz hobija napravi biznis, sa samo 28 godina. Njen posao je malo poznat u Srbiji i njime se bavi mali broj ljudi koji se na prste jedne ruke može prebrojati. Ona prirodu slaže u najrazličitije oblike koji će učestvovati u dekoraciji vašeg doma -Ovo je kreativnost i […]

DIGITALNE FARME: Znate li koliko virtuelne zadruge štede vremena i novca?

Era digitalne evolucije poljoprivrede– Prva digitalna plantaža u Srbiji otvorena je u selu Krivaja kod Bačke Topole.  Služiće za obuku poljoprivrednika koji žele da, koristeći moderne tehnologije, svoja imanja digitalizuju i na taj način okrenu novi list u dosadašnjem pogledu na poljoprivrednu proizvodnju. Poljoprivredni proizvođač Milan Šepa, koji je se na ovaj način bavljenja poljoprivredom […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *