POJAČANO PRISUSTVO VOJNE POLICIJE u većim gradovima u Srbiji; SIGURNOST I BEZBEDNOST građana JE PRIORITET

Pojačano je prisustvo patrola vojne policije na trgovima, parkovima i ulicama većih gradova, tržnim centrima, železničkim stanicama, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima, a na osnovu zaključaka Saveta za nacionalnu bezbednost, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane (MOD).

Foto: Tanjug/ Ministarstvo odbrane i vojske Srbije

Vojska Srbije, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i bezbednosnim službama, preduzima mere opreza i preventivne radnje za povećanje bezbednosti građana, objekata i institucija Republike Srbije, navodi se u saopštenju MOD-a.

Dodaje se da je iz tog razloga, prisustvo vojne policije u većim gradovima u Srbiji pojačano, posebno na trgovima, parkovima i ulicama većih gradova, tržnim centrima, železničkim stanicama, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima.

 

Foto: Tanjug/ Ministarstvo odbrane i vojske Srbije

 

Dnevnik

Related articles

Pet neverovatnih Android 12 funkcija za koje možda niste znali da postoje

    Iako svakodnevno koristimo svoje Android uređaje, postoji nekoliko funkcija skrivenih duboko u podešavanjima za koje većina nas verovatno i ne zna.    Screen Pinning   Niko ne voli da deli svoje lične podatke sa drugima. Ako želite, možete da koristite ovu skrivenu funkciju Android telefona da sprečite strance da pristupe vašem Gmail-u ili […]

KAKO DA GAJITE LIMUN OD SEMENA DO PLODA: Rađaće gde god da živite, samo pratite OVE korake

Egzotično drvo limuna puno sočnih plodova može da uspeva i u vašem stanu. Opšte mišljenje je da drvo limuna uspeva samo u mestima sa toplom i osunčanom klimom. Ali, istina je da ono može da raste i da rađa u zatvorenim i dobro klimatizovanim prostorima. Da biste dobili prvi plod od drveta koje ste odgajili od početka, od semena, […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *