Preko puta Najlon pijace posađene 22 lipe

U susret proleću i Danu šuma koji se obeležava 21. marta, nastavljena je sadnja drveća i uređivanje travnjaka širom Novom Sada.

U Kosovskoj, Šumadijskoj i Marka Miljanova se grbuljaju travnjaci i sakuplja lišće, a u Ulici Maksima Gorkog, na Rumenačkom putu, Raše Radujkova, Hadži Ruvimovoj, Temerinskoj ulici, zatim oko Beogradske kapije, i na Bulevaru Slobodana Jovanovića u toku je kosidba trave.
Foto: Gradsko zelenilo

Na Bulevaru Evrope, u Novom parku, Braće Ribnikar ulici i na Petrovaradinskom keju se okopava i plevi šiblje i cveće. U Mičurinovoj ulici od broja 58 do 60 rekonstruisan je travnjak, a u Kameničkom parku je nastavljena sadnja crnih borova.

Related articles

INSTANT PLAĆANjE SADA OMOGUĆENO Kupujte i na e-commerce platformi Ananas.rs

BEOGRAD: Narodna banka Srbije (NBS) saopštila je danas da je kompanija Ananas omogućila prihvatanje instant plaćanja na svojoj e-commerce platformi. Kako se navodi, od danas to može da učini više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog bankarstva i to korišćenjem tehnologije „deep link“ ili opcije „IPS skeniraj“. Dodaje se da je platforma Ananas.rs u saradnji […]

DA LI ĆE MAJKE MOĆI RANIJE U PENZIJU Evo na koji način mogu dobiti poseban staž i kada mogu podneti zahtev

Zakon o PIO sadrži odredbu o posebnom stažu u trajanju od 6 meseci ženama osiguranicima koje su rodile jedno odnosno u trajanju od godinu dana ženama koje su rodile dvoje dece. Ali primena te odredbe odložena je do početka 2032. godine kada će žene osiguranici moći da počnu da podnose lične zahteve za utvrđivanje te kategorije posebnog staža, podseća PIO fond. Mogu li […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *