PSI LUTALICE NAPRAVILE POKOLj U DOMAĆINSTVU RADULOVIĆA: Uleteli u tor i za sobom ostavili užas

ČAČAK: Psi lutalice napravili su pokolj u čačanskom selu Konjevići, kada su upali u tor porodice Radulović i zakalali ovce. Prizor koji su zatekli na samo 100 metara od svoje kuće bio je zastrašujući.

Foto: dnevnik.rs/RIna
Foto: dnevnik.rs/RIna

– Na sve strane, krv i rastrgane utrobe, čopor od sedmoro, osmoro pasa kidisao je na ovce i jagnjad, jedva smo ih oterali, a iza njih je ostao haos. Jedna sjagnjena ovca je zaklana i dvoje jagnjadi, četiri ovce i dva jagnjeta je toliko povređeno da su veoma male šanse da će da prežive, otkinut im je zadnji deo ispod repa, vidi se utroba i teško krvare”, kazao je za RINU Vladan Radulović.

On dodaje da su se ovakvi icidenti već ranije dešavali i da je ovo treći put da im psi lutalice pričinjavaju štetu.

– Oni su toliko agresivni da ne možeš lako da ih oteraš, ja ne znam kome da se obratimo i šta da radimo, mi smo u toru imali 10 ovaca, osmoro jagnjadi, ovna i kozu sa jaretom, ono što je preteklo je spalo sa nogu, ne prilaze ni hrani ni vodi, bojim se da će u narednim danima šteta biti još veća”, ističe Radulović.

 

 

 

Related articles

TURISTI IZ SVETA MASOVNO OTKAZUJU LETOVANjE U ZEMLjI KOJA JE SRBIMA OMILjENA Ima li razloga za strah

Poslednjih dana u stranim medijima često se može pročitati da je Egipat trenutno nesigurna destinacija za turiste, sa navodno 600.000 otkazanih rezervacija, međutim, situacija na terenu izgleda sasvim drugačije. „Činjenica je da situacija nije takva kakvom se prikazuje,“ potvrdili su iz Ambasade Egipta za 92 putovanja, pružajući sveobuhvatan uvid u trenutno stanje turizma u zemlji. […]

NASTAVLjENA REKONSTRUKCIJA KARAĐORĐEVOG PARKA U ZRENjANINU Stigle nove klupe, završava se i trim staza

ZRENjANIN: Izgradnjom trim staze, odnosno postavljanjem gornjeg sloja, ovih dana nastavljeni su radovi na rekonstrukciji i uređenju Karađorđevog parka u Zrenjaninu. Osim trim staze, postavljene su i nove klupe, pošto su stare, zbog nečije obesti, odavno bile uništene. Još u novembru 2022. godine, uklanjanjem dotrajalih stabala i sadnjom novih sadnica, počela je prva faza rekonstrukcije Karađorđevog […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *