SA BEOGRADSKOG ASFALTA U GOSTILjE: Mirko je somelijer koji se VRATIO U RODNO SELO da pravi ZLATIBORSKI SIR

Čajetina – Sir i vino ruku pod ruku kao idealna kombinacija idu već vekovima. To je znao i lecencirani somelijer Mirko Mijailović iz zlatiborskog sela Gostilje, koji je svoje iskustvo sticao radeći u elitnim restoranima u glavnom gradu Srbije.

 

Dnevnik

Related articles

NEMAČKA NA VRHU PROIZVODNJE SLADOLEDA U EU

Evropska unija proizvela je 3,2 milijarde litara sladoleda u 2023. godini, što predstavlja smanjenje od 1,4% u odnosu na prethodnu godinu, objavio je danas Evrostat. Glavni proizvođač sladoleda u EU prošle godine bila je Nemačka sa 612 miliona litara, zatim Francuska sa 568 miliona litara i Italija sa 527 miliona litara. Nemačka, osim što je […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *