STIŽE 12.000 DINARA JEDNOKRATNE POMOĆI Evo ko može da se prijavi i gde

Na sednici Privremenog organa grada Kraljeva usvojena je odluka o jednokratnoj novčanoj pomoći porodicama sa troje i više dece sa teritorije grada na Ibru.

Foto: pixabay.com/dnevnik.rs

Kao i prošle godine, iznos ove pomoći iznosi 12.000 dinara, a uslov je da podnosilac zahteva ima prebivalište na području Kraljeva, ili boravište za izbeglice i raseljene, kao i da pravo važi sve dok je treće i svako naredno dete na redovnom školovanju, a najduže do 26. godine života.

Jedna stavka na računu se ne menja – a tu je i podsticaj za proizvođače struje

Sredstva za ovu namenu obezbeđna su iz gradskog budžeta, a o realizaciju odluke staraće se Odeljenje za društvene delatnosti kraljevačke Gradske uprave.

Dnevnik.rs, Večernje novosti

Related articles

photo: Vecteezy

ZBOG RODITELJA NEKA IMENA SU ZAKONOM ZABRANJENA: Zamislite dete koje se zove Hitler, Spanać ili Marsovac?!

U želji da svom detetu daju zanimljivo i originalno ime, roditelji često preteraju. Tako neki ljudi ceo život nose neobično ime. Mnoga imena su toliko neobična i čudna da deca tokom odrastanja nailaze na zadirkivanja, pa i zlostavljanja. Doduše, neki mogu da promene ime kada postanu punoletni, ali ožiljci ostaju. Upravo zbog takvih roditelja, neka neobična imena […]

APLIKACIJA KOJA SPAJA SRBIJU, SEVERNU MAKEDONIJU I ALBANIJU: Otvoreni Balkan počinje sa radom

Otvoreni Balkan je regionalna inicijativa Republike Srbije, Republike Albanije i Republike Severne Makedonije čiji su ciljevi povećanje trgovine i saradnje. Elektronske usluge te inicijative su dostupne od utorka 5. marta 2024. godine, a potpisani sporazumi između tri zemalja imaju za cilj da podstaknu trgovinu, slobodno kretanje radne snage, ali i omoguće korišćenje elektronskih usluga. Ovakvim […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *