STRAHOTA U AMERICI: Brod udario u MOST KOJI SE SRUŠIO, LjUDI PADALI U VODU, DA LI JE U PITANjU TERORISTIČKI NAPAD (VIDEO)

U američkom gradu Baltimoru srušio se veliki most nakon što ga je udario teretni brod.

Veliki deo dugog mosta Frensis Skot Ki pada u vodu nakon sudara sa teretnim brodom. Gradska policija je saopštila da su radnici „verovatno“ završili u vodi.

Na jezivom snimku se vide vozila kako padaju sa mosta. Incident se dogodio oko 1.30 po lokalnom vremenu.

Gradonačelnik Baltimora rekao je da su hitne službe na licu mesta i da je u toku spasilačka akcija.

Prema prvim izveštajima, ima puno povređenih i nestalih. Očevici sumnjaju u nesrećni slučaj, a na snimcima se vidi i da je došlo do eksplozije. Mnogi tvrde da je možda u pitanju teroristički napad.

 

 

 

Dnevnik

Related articles

Photo Vecteezy

Gradi se najveći evropski rezervoar za toplu vodu: Visok 45 metara, a evo koliko vode staje u njega!

Švedska kompanija “Vattenfall” je počela da puni gigantski rezervoar za skladištenje koji će od 2023. godine obezbeđivati toplu vodu za daljinsko grejanje nemačkih domova. Četrdeset pet metara visine, 43 metra u prečniku i 56 miliona litara kapaciteta. Ovo su brojevi koji karakterišu termalni akumulator koji švedska kompanija “Vattenfall” pravi na severozapadu Berlina. Postrojenje će biti […]

IZDVAJA SE VELIKI NOVAC Za male VINARIJE i proizvođače RAKIJE od 200.000 do 3,5 miliona dinara (foto)

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je konkurs radi sufinansiranja investicija kako bi gazdinstva preradom postigla veću vrednost proizvoda. Za tu namenu opredeljeno je 95 miliona dinara. Pokrajina će sufinansirati kupovinu nove opreme za proizvodnju i preradu mesa i mleka, proizvodnju vina i rakije, preradu voća, povrća, uključujući pečurke, uljanih kultura, začinskog, lekovitog […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *