STUDIRAO U KINI, PA SE VRATIO U SRBIJU Pavle iz Čačka od otpadnog stakla pravi jedinstvene EKO PLOČE! Evo gde se najviše koriste (FOTO)

ČAČAK: Pavle Milošević nakon završenih studija u Kini vratio se u Srbiju i sa suprugom Marijom rešio da započne privatan biznis.

Foto: dnevnik.rs/rina

Svoj proizvod su dugo vremena razvijali u svojoj, ali i u laboratoriji Inovacionog centra Tehnološko-metalurškog fakuteta u Beogradu. Posle više od 2.000 eksperimenata i 18.000 laboratorijskih merenja, uspešno smo razvili materijal koji prevazilazi industrijske standarde estetike i kvaliteta. Svoj proizvod su unapredili,sertifikovali a zatim i pre godinu dana započeli prodaju.

Ove ploče su veoma upotrebljive. Mogu se koristoti za sve vrste stolova, kuhinje, zidove, baštenski mobilijar, za šankove. Ono što ima daje posebnu draž jeste jedinstvenost, jer se nikada ne može predvideti tačan položaj staklenih elemenata u gotovom proizvodu, zaključuje Milošević.

 

Dnevnik.rs/RINA

Related articles

SRPSKI SIR ČETVRTI NAJBOLJI NA SVETU Pirotski kačkavalj oduševio svet, a još jedna komšijska zemlja zauzela je visoku poziciju na listi najboljih sireva sveta

Na listi 10 najbolje ocenjenih sireva od ovčijeg mleka u svetu Pirotski kačkavalj iz Srbije zauzeo  je visoko četvrto mesto, dok je šampionsku poziciju među sirevima zauzeo italijanski, istaknuto je na sajtu TasteAtlas. Ovaj srpski spin kačkavalj jedan je od prepoznatljivih proizvoda celog pirotskog kraja. To je prijatno oštar sir koji karakteriše svetlo žuta kora […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *