TITELSKI POLjOPRIVREDNICI UPUĆENI U RAD APLIKACIJE E-AGRAR Održana interaktivna radionica

TITEL: Predstavnici savetodavne službe Poljoprivredne stanice Novi Sad organizovali su interaktivnu radionicu u Titelu, na kojoj su prisutne poljoprivrednike sa teritorije opštine Titel uputili u osnove funkcionisanja, značaj i nameru platforme eAgrar.

Foto: dnevnik.rs/Opština Titel

Sa ovom platformom poljoprivrednici su se upoznali prošle godine i većina njih je od tada i koristi, a ovakav vid predavanja namenjen je boljem usmeravanju u radu, te su tokom radionice poljoprivrednicima objašnjeni procesi instalacije aplikacije, prijave poljoprivrednih gazdinstava i ostali koraci.

Kako su rekli predstavnici lokalne samouprave, svi poljoprivrednici koji ne znaju kako se koristi ova platforma mogu da se jave Odeljenju za poljoprivredu u Opštini Titel, kako bi im stručna lica pružila potrebnu pomoć i podršku. Oni će time nastaviti prošlogodišnju praksu, kada su nekoliko nedelja za redom organizovali posete predstavnika Poljoprivredne stanice Novi Sad, koji su zajedno sa radnicima lokalne samouprave građanima pomagali da u aplikaciju unesu potrebne podatke.

Related articles

SVI SU BAR NEKAD U KAFANI ZAPEVALI „BEOGRADSKI MALI PIJAC“. Evo kako je ova pesma spevana u Savamali?

Srce grada najglasnije kuca na zelenim pijacama. Tamo ne postoje sociološke i kulturološke barijere. Ceo svet se deli na one koji prodaju i one koji kupuju. Najstarija među njima nalazila se na Studentskom trgu, najpoznatija je Zeleni venac, a najgospodskiji Kalenić. Kažu da se duh nekog grada najbolje upozna na njegovim pijacama, gde se šarenilo […]

NAUČNICI OTKRILI ŠTA SE ZBIVA U TRENUTKU UMIRANjA Ono što se dogodi MOZGU nema nikakvog SMISLA

Već nekoliko godina, Džimo Bordžigin, profesor neurologije na Univerzitetu u Mičigenu, bio je uznemiren pitanjem šta se dešava sa nama kada umremo. Novo istraživanje mozga  kod ljudi na samrti sugeriše da granica između života i smrti može biti manje jasna nego što se ranije mislilo, istakao je Alek Blejsdel za „Gardijan“. Mislim da ćemo za […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *