UPOZNAJTE PRAVOG TARZANA: 41 godinu živeo u džungli, JEO GLODARE I ZMIJE, a tek da vidite DEO ZA ŽENE!

Ho Van Lang Foto Printscreen YouTube Docastaway - Desert Island Experiences

Ho Van Tan je živeo normalnim životom sa svojom porodicom u seocetu Tra Kem za vreme rata sve dok se nije desila eksplozija, tada se odlučuje za neverovatan korak

Ho Van Langa otac je zbog rata u Vijetnamu odveo u džunglu u kojoj su proveli 41 godinu, učeći osnovne tehnike preživljavanja i pravljenja skloništa.

Ho Van Tan je živeo normalnim životom sa svojom porodicom u seocetu Tra Kem za vreme rata u Vijetnamu.

Ho Van Lang Foto Printscreen YouTube Docastaway - Desert Island Experiences

Međutim, jednog dana je u eksploziji mine izgubio ženu i dvojicu sinova, pa je uzeo svog dvogodišnjeg sina Ho Van Langa i pobegao u džunglu, gde se potpuno izolovao od civilizacije i više nije stupio u kontakt ni sa kim, piše Daily Mail.

Njih dvojica su 41 godinu proveli u šumama Taj Tra u okrugu Kuang Ngai učeći da love, grade sklonište i da se brane. Preživeli su zahvaljujući voću i manioki iz šume i gajenju kukuruza, a u svoju ishranu su često uključivali i pacove, zmije, guštere, majmune i med.

Nosili su ogrtače koje su napravili od kore drveta i živeli su u drvenoj kolibi koju su podigli pet metara iznad zemlje.

Ho Van Lang Foto Printscreen YouTube Docastaway - Desert Island Experiences

Thanh se plašio života među ljudima jer nije verovao da je rat gotov, a čak i danas kaže kako se nada povratku u džunglu. Od malih nogu Lang je svoje dane provodio među biljkama i životinjama, na području Kuang Ngai provincije.

Ono što je najviše šokiralo medije u priči ovog pravog Tarzana jeste činjenica da do nedavno nije znao da postoje žene.

Kako kaže, njegov otac mu nikada nije objasnio da postoje dva pola, pa je prvi puta video nekog kada je stigao u malo naselje. Do sada je video svega pet osoba, ali uvek bi pobegao i sakrio se od njih jer nije poznavao ‘čoveka’ kao vrstu živog bića.

Nedostatak socijalnih veština jedna je od najvećih prepreka s kojom se Lang bori i osam godina nakon dolaska u civilizaciju. Iako sada zna da postoje muškarci i žene, još uvek ne razume glavnu razliku polova.

Otac ga je opisao kao bebu koja je zarobljena u telu muškarca jer ne razume koncept življenja u normalnom svetu.

“Ne zna razliku između dobrog i lošeg ponašanja, ne zna ništa o životu. Odrastao je u divljini. Još uvek ne razume razliku između muškog i ženskog pola i nema seksualne potrebe. Nikada ih nije imao, ne zna za to”, rekao je za kraj otac.Ipak, Lang se do sada koliko-toliko prilagodio životu među ljudima i svakoga dana nauči nešto novo.

Izvor: espreso.co.rs

Related articles

EVO ZAŠTO DECA TREBA DA IMAJU KUĆNOG LJUBIMCA: Devojčica i njena maca su najbolje drugarice, šok je šta sve rade zajedno

Kažu da je ljubav kućnog ljubimca prema vlasniku nesebična i nemerljiva, a kada se spoji sa nevinom dečijom dušom dobijamo tandem iz snova kao što su ova devojčica i njena maca. Iako je posedovanje ljubimca jedno od najlepših iskustava, isto tako je velika i odgovornost. Ljubitelji mačaka znaju koliko su ove životinje ljupke i koliko mogu da se vežu za vlasnike, pogotovo […]

Zašto u starosti mnogi nisu potrebni deci i unucima? U jednoj rečenici Lava Tolstoja krije se važan odgovor

Mnogi se ptaju zašto u starosti nisu potrebni deci i unucima, a u jednoj rečenici Lava Tolstoja krije se odgovor. “Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka nesrećna porodica, nesrećna je na svoj način.”, rekao je Lav Tolstoj u jednom od svojih najvežih dela Ana Karanjina. Jedna od najvežih nesreća koje mogu snaći jedni roditelja […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *