Violeta nudi prazan plac u Pančevu ZA STAN U NOVOM SADU Ljudi u šoku ZNA LI ONA POŠTO JE KVADRAT

Jedna Pančevka po imenu Violeta na jednoj popularnoj stranici za oglašavanje nekretnina objavila je sliku placa koji prodaje za 6.000 evra po aru, što je mnoge iznenadilo.

Budući da je plac protpuno prazan, a broji 12 ari, znači da bi ukupan iznos potpuno prazne površine iznosio čak 72.000 evra.

U oglasu je navela da se građevinski plac nalazi u Pančevu, a uvažava i zamenu za stan u istom gradu ili Novom Sadu, što je iznenadilo članove grupe za prodaju nekretnina.

Foto: Pixabay.com

”Može zamena za stan i u Beogradu na vodi, neka ide život”,

Pa toliko ne košta plac ni na periferiji Beča, Berlina ili Pariza”,

”Mnogo je”, bili su neki od komentara ispod njene objave.

Prosečna cena kvadrata stana u Novom Sadu, inače, odavno je premašila 2.000 evra. Tačnije, iznosi 2.300 evra po kvadratu.

 

 

Dnevnik

Related articles

MEĐUNARODNI POLjOPRIVREDNI SAJAM OD 18. DO 23. MAJA U NOVOM SADU Najbolje od svetske poljoprivrede stiže u Srbiju

Najveća sajamska manifestacija u Srbiji i jedna od najznačajnijih sajmova iz oblasti agrara u regionu – Međunarodni poljoprivredni sajam biće održan na Novosadskom sajmu od 18. do 23. maja, rečeno je na konferenciji za novinare na Novosadskom sajmu. Na ovoj manifestaciji učestvovaće više od 1.200 izlagača iz Srbije i više od 40 zemalja, a Partner […]

photo: vecteezy

Za podsticaje u poljoprivredi i ruralnom razvoju više od 23 milijarde dinara

Uredba o raspodeli podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju u 2023. godini, usvojena je na sednici Vlade, za šta su obezbeđena sredstva u ukupnom iznosu od 23.125.365.000 dinara. Podsticaji su kreirani tako da na optimalan način i kroz unapređenje konkurentnosti poljoprivrednih gazdinstava podržavaju nedovoljno razvijene oblasti poljoprivredne proizvodnje, kao i područja sa otežanim uslovima rada. Ove mere su […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *