ZELENA AGENDA ZA OBRAZOVNE USTANOVE VOJVODINE: Pokrajinski sekretarijat dodeljuje sredstva za čistije i zelenije škole

Photo Vecteezy

Pokrajinski sekretrijat za poljopriovredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je javni poziv za dodelu besprovatnih finansijskih sredstava u iznosu od 600.000 dinara za postizanje čistijeg i zelenijeg ambijenta u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji AP Vojvodine.

Pravno na učešće u javnom pozivu imaju nevladine organizacije koje imaju zaključen Protokol o saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom u realizaciji programa ,,Za čistije i zelenije škole u Vojvodini’’.

Prijave s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se poštom na adresu: Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad s naznakom Javni poziv za dodelu sredstava za učestvovanju u realizaciji programa ,,Za čistije i zelenije škole u Vojvodini’’ ili lično u Pisarnici pokrajinskih organa uprave, u zgradi Pokrajinske vlade.

Prijave mogu da se dostave svakog radnog dana od 9 do 14 časova, a javni poziv biće otvoren do 15. jula 2022. godine.

Više o konkursu saznajte OVDE.

Related articles

U SRBIJI JE PRONAĐENO BOGATO NALAZIŠTE ZLATA: Ministarka Đedović otkrila gde se ono nalazi, ova OPŠTINA ĆE PROCVETATI!

U Srbiji je pronađeno bogato ležište zlata u Žagubici, na lokalitetu Čoka Rakita, rekla je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović. – Preliminarni rezultati tehnoloških ispitivanja pokazuju i da je moguće proizvesti čist koncentrat zlata, sa ukupnim iskorišćenjem zlata većim od 93 odsto , što u perspektivi može biti od velikog značaja za ekonomiju cele […]

U prvoj nedelji juna NAJVIŠE POSKUPELI kajmak i svinjsko meso: Pijace širom Srbije i NEVEROVATNE RAZLIKE U CENAMA

Povrće na pijacama Srbije po uglavnom istim cenama kao prošlog meseca, voće neznatno skuplje, kajmak skuplji za 50, a skuplje i meso, naročito svinjetina koja je samo u Nišu jeftinija od 500 dinara – to pokazuju novi podaci Republičkog zavoda za statistiku o najčešćim cenama poljoprivrednih proizvoda u prvoj sedmici juna. Najskuplji krompir po nepromenjenoj […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *