ZELENA AGENDA ZA OBRAZOVNE USTANOVE VOJVODINE: Pokrajinski sekretarijat dodeljuje sredstva za čistije i zelenije škole

Photo Vecteezy

Pokrajinski sekretrijat za poljopriovredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je javni poziv za dodelu besprovatnih finansijskih sredstava u iznosu od 600.000 dinara za postizanje čistijeg i zelenijeg ambijenta u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji AP Vojvodine.

Pravno na učešće u javnom pozivu imaju nevladine organizacije koje imaju zaključen Protokol o saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom u realizaciji programa ,,Za čistije i zelenije škole u Vojvodini’’.

Prijave s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se poštom na adresu: Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad s naznakom Javni poziv za dodelu sredstava za učestvovanju u realizaciji programa ,,Za čistije i zelenije škole u Vojvodini’’ ili lično u Pisarnici pokrajinskih organa uprave, u zgradi Pokrajinske vlade.

Prijave mogu da se dostave svakog radnog dana od 9 do 14 časova, a javni poziv biće otvoren do 15. jula 2022. godine.

Više o konkursu saznajte OVDE.

Related articles

Uvođenje e-agrara, između početka setve i čekanja na subvencije

Više od 22.000 poljoprivredenika prijavilo se na sistem e-Agrar. Platforma koja će proizvođačima omogućiti da uz nekoliko klikova stignu do subvencija, obradovala je proizvođače. Ostala je bojazan da li će zaživeti pre setve, i da li će najvažniji posao početi bez subvencija. Poljoprivrednici bez digitalnog iskustva mogu da računaju na pomoć nadležnih. Milan Markov iz Žitišta […]

ENERGETSKA EFIKASNOST UZ UPOTREBU SOLARNE i ENERGIJE BIOMASE: Kako do investicija u eko projekte?

Četvrta Međunarodna investiciona konferencija „Energetska efikasnost kroz upotrebu solarne i energije biomase“ u organizaciji Nacionalne asocijacije za biomasu „SERBIO“ i GIZ DKTI programa održana je u Novom Sadu. Učesnici konferencije imali su jedinstvenu priliki da čuju sve o solarnoj energiji, biomasi, i finansijskim podsticajima kada je reč o ulaganjima u obnovljive izvore energije. Izgradnja prve solarne […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *