ZELENA AGENDA ZA OBRAZOVNE USTANOVE VOJVODINE: Pokrajinski sekretarijat dodeljuje sredstva za čistije i zelenije škole

Photo Vecteezy

Pokrajinski sekretrijat za poljopriovredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je javni poziv za dodelu besprovatnih finansijskih sredstava u iznosu od 600.000 dinara za postizanje čistijeg i zelenijeg ambijenta u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji AP Vojvodine.

Pravno na učešće u javnom pozivu imaju nevladine organizacije koje imaju zaključen Protokol o saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom u realizaciji programa ,,Za čistije i zelenije škole u Vojvodini’’.

Prijave s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se poštom na adresu: Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad s naznakom Javni poziv za dodelu sredstava za učestvovanju u realizaciji programa ,,Za čistije i zelenije škole u Vojvodini’’ ili lično u Pisarnici pokrajinskih organa uprave, u zgradi Pokrajinske vlade.

Prijave mogu da se dostave svakog radnog dana od 9 do 14 časova, a javni poziv biće otvoren do 15. jula 2022. godine.

Više o konkursu saznajte OVDE.

Related articles

Photo Vecteezy

eUput donosi tri sata uštede pacijentima

Građani Srbije u proseku idu tri do četiri puta do svog izabranog lekara, kako bi dobili upute za specijalističke preglede koji su im potrebni, saznali dijagnozu i dobili terapiju. Često se radi o teško bolesnim pacijentima, pa umesto njih na vrata izabranih doktora kucaju članovi njihove porodice. Sve to predstavlja popriličan napor i nepotrebno gubljenje […]

UPRKOS KORONI OD IZVOZA STRUJE ZA ŠEST MESECI 74 MILIONA EVRA! Na berzama prodato skoro 1,5 miljardi kv

„Elektroprivreda Srbije“ ostvarila je izuzetne rezultate i nadmašila postavljene ciljeve uprkos otežanim uslovima poslovanja koje je nametnula pandemija kovid-19. Samo od prodaje električne energije na slobodnom tržištu, EPS je od početka 2021. godine imao zaradu od oko 74 miliona evra. Od 1. januara do 6. aprila na berzama je prodato 1,4 milijarde kilovat-sati električne energije, […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *