DA LI ĆE MAJKE MOĆI RANIJE U PENZIJU Evo na koji način mogu dobiti poseban staž i kada mogu podneti zahtev

Zakon o PIO sadrži odredbu o posebnom stažu u trajanju od 6 meseci ženama osiguranicima koje su rodile jedno odnosno u trajanju od godinu dana ženama koje su rodile dvoje dece.

Related articles

ŠTA DONOSI NOVA UREDBA O CENAMA GORIVA Veća marža (ne)zaustavlja zatvaranje malih benzinskih pumpi HOĆE LI NAM VOŽNjA BITI JOŠ SKUPLjA?

Iako je Vlada Srbije izmenila Uredbu o ograničavanju cena derivata nafte i povećala maržu trgovaca na benzinskim pumpama s 13 dinara na 16 dinara po litru evrodizela i benzina evropremijum BMB 95, to ne utiče presudno na cenu goriva na benzinskim pumpama, pošto se cena derivata formira na osnovu mnogo više faktora, među kojima su, […]

NIKO SE NE SVAĐA, SVI ŽIVIMO SLOŽNO Ovo je jedino selo u Srbiji koje je ime dobilo zbog dragih lica koja u njemu žive, živopisan dragulj na Murtenici (FOTO)

NOVA VAROŠ: Uklješteno između Tornika i Murtenice nalazi se živopisno selo Draglica. Iako su mnogi trbuhom za kruhom otišli put velikih gradova, odzak se i danas puši u nekoliko desetina kuća. O tome kako su srpska sela dobijala imena postoje brojne legende, a žitelji Draglice sa ponosom prepričavaju onu po kojoj je nazvano njihovo malo […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *