Ministarka Vujović i gradonačelnik Đurić: Izgradnja Regionalnog centra izuzetno važna za sve građane

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić, razgovarali su o izgradnji Regionalnog centra za upravljanje otpadom – Novi Sad i zaključili da realizacija ovog projekta, koji je od velikog značaja za Novi Sad i okolinu, ide po planiranoj dinamici.

Regionalni sistrem za upravljanje otpadom uključuje Grad Novi sad i opštine Bačka Palanka, Bački Petrovac, Beočin, Žabalj, Srbobran, Temerin i Vrbas.

„Prva faza predviđa izgradnju Centra za upravljanje otpadom u novom Sadu, izgradnju transfer stanica u Vrbasu i Bačkoj Palanci, kao i nabavku mobilne opreme i stručni nadzor za izgradnju objekata’’, rekla je ministarka Irena Vujović.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić potvrdio je izuzetnu korist koju će svi građani ovog dela Vojvodine imati od Regionalnog centra i izrazio zadovoljstvo planiranim radovima na njegovoj izgradnji.

izvor: ekologija.gov.rs

Related articles

AMERIČKI SAN NIJE SAMO PRIČA, IMA ONIH KOJI GA I ŽIVE: Evo šta bivši Zvezdin fudbaler Nebojša Bandović poručuje onima koji bi da promene život!

  Da se iz ničega izgradi život iz snova potrebna je posebna veština. Među retkima koji je imaju je Nebojša Nebo Bandović. Kao imigrant iz Jugoslavije, na američko tlo kročio je 1985. Sa manje od 10 dolara u džepu, sa namerom da igra profesionalni fudbal . Iako kad je stigao u SAD čak nije ni […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *