Retka vina, stare berbe i puno ekskluzivnih degustacija na Wine fest-u u Novom Sadu

Drugi “Wine fest” održao se u hotelu Sheraton u Novom Sadu, 25. februara, sa učešćem 40 najboljih srpskih vinarija. Uz najbolje vinarije Srbije, na festivalu je bilo prisutno i pet destilerija, kao i prerada mesa Kovačević sa svojim delikatesima od mangulice.
Novi Sad, kao prošlogodišnji grad kulture, može da se pohvali time da konačno ima specijalizovani vinski događaj na kome zajedno nastupaju najveći i najvažniji vinari iz cele Srbije, navedeno je u saopštenju TO Novi Sad.
Ove godine pored Fruškogoraca, Župljana, Šumadinaca i vinara iz svih domaćih vinogorja, publici će se predstaviti i gosti iz Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, kao i mnogi drugi.
“Wine fest” ima ambiciju da na jednom mestu i profesionalcima i entuzijastima ponudi ono najbolje sa domaćeg tržišta i da bude vrhunska platforma za degustacije, diskusiju i druženje ljubitelja vina i vinskih profesionalaca.
– Izlagači su pažljivo odabrani, tako da posetioce očekuju retka vina, stare berbe i puno ekskluzivnih degustacija, a među vinima biće izložena i ona koja prvi put izlaze na tržište. – izjavio je organizator Zlatko Živanić.
Gostima će ulaznice biti dostupne preko ,GIGS TIX servisa i na samom ulazu.
eKpaija.rs

Related articles

Danas je počeo RETROGRADNI MERKUR: Uzrokuje KONFUZIJU I KOMPLIKACIJE, a evo kako da izbegnete HAOS

Prvog dana aprila Merkur je počeo da se kreće retrogradno. Ovaj kosmički događaj poznat je po tome što uzrokuje kašnjenja putovanja, komunikacijske zabune i tehničke probleme, piše Blic Žena. Merkur vlada komunikacijom, mislima i tehnologijom u astrologiji. Kada krene retrogradno, odnosno unazad u svojoj orbiti, uzrokuje dosta konfuzija i komplikacija. Ako želite da držite korak sa […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *